Delen

 

Paashazen overvallen publiek Rotterdam, west-kruiskade
Pas op voor dit tuig!

Geen ontkomen aan

Bezoekers en winkeliers van de West-Kruiskade, opgepast! Een groepje paashazen plegen voortdurend overvallen op nietsvermoedend winkelend publiek. Met hun overvalwagen vol chocolade eieren en chocolade lolly’s maken ze de West-Kruiskade de hele dag onveilig. Wie even niet oplet krijgt een handvol lekkers toegestopt. Vooral kinderen zijn de klos. Voor hen is er geen ontkomen aan. Menig kinderhand werd snel gevuld. Een gebeurtenis die ze nog lang zullen heugen.

Ook ondernemers worden belaagd. In Toko51 van Cretopia is de paashaas gesignaleerd. Een partij choco eieren werd na afloop ontdekt op het bureau van een van de werknemers.

Er wordt slachtofferhulp overwogen.

Hierna vertrok de groep paashazen richting Leeuwenhoek, Schell, Holy Smoke, Ilya, Kiem Foei, Best West Flowers, de Rimboe en Schaap. Ze zijn gewaarschuwd!

Dankzij de vele foto’s die oplettende omstanders hebben gemaakt kunnen we een duidelijk signalement uitgeven.

Het betreft hier een groep paashazen, bestaande uit vier volwassen personen. Een persoon is opvallend dik, een ander is duidelijk van het vrouwelijk geslacht. Twee overigen zijn gender-onbestendig. Ze dragen opvallende paashaaspakken en dito schmink.

De overvalwagen is een gecamoufleerde bakfiets. Om er onschuldig uit te doen zien hebben de paashazen er een kuiken op gezet wat uit een ei wil komen.

Advies: blijf niet staan. Steek niet uw hand uit. Niet glimlachen en geen foto’s maken. Ze zullen dan vanzelf weer verdwijnen.

Einde bericht.

http://www.cretopia.nl

Één reactie op “Paashazen overvallen West-Kruiskade”

  • Jaap Beets

    snap je nu waarom ik niet over de Westkruiskade durf te lopen
    Paashazen, kerstmannen en wat nog meer

    brrrr….

    Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top