Delen


Ken je dat gevoel dat je een belangrijke presentatie moet geven? Of een afspraakje hebt met iemand die je heel leuk vind? Of dat gevoel van vroeger; de nacht voordat je jarig was? Dat gevoel had ik drie maanden geleden elke dag, 24/7.

De twee weken voordat de winkel open ging waren het spannendste. Ik heb maanden gewerkt aan hoe ik wilde dat de winkel eruit ging zien; de indeling, de materialen, de presentatie blokken, de lengte van de kleding rekken, alles had ik uitgetekend en opgemeten, soms wel 10x. Ik had een hele duidelijke sfeer voor ogen en het was super eng om alles steeds echter te zien worden. Heb ik wel de juiste maten gekozen? Is de verlichting niet te koud? Is het logo op het raam groot genoeg? Allemaal vragen waar je pas antwoord op krijgt als het geleverd wordt en op zijn plaats wordt gezet. En gelukkig, wonder boven wonder, heb ik het voor elkaar gekregen om dat wat ik voor ogen had ook werkelijk zo neer te zetten hoe ik het wilde.

Als ik nu terug denk aan toen, die weken en de dag van de opening, kan ik me niet voorstellen dat dat pas drie maanden geleden was. Het voelt als een jaar. Niet omdat de dagen lang duren, maar omdat er zoveel is gebeurd in zo’n korte tijd. Je ontmoet ten eerste heel veel nieuwe mensen, klanten, buurtbewoners en andere ondernemers, maar daarnaast doe je zoveel op een dag en in een week dat het haast niet kan dat ik pas drie maanden verder ben. En dan heb ik het niet eens over de emotionele achtbaan gehad waar je in terecht komt. Door de Instagram pagina van mijn winkel besef ik me steeds weer hoe kort de winkel pas open is. Elke dag probeer ik op social media iets te posten, maar soms denk ik dat ik een post 2 weken geleden heb gedaan maar dat was dat van 4 dagen terug.

Afgelopen maandag was weer zo’n moment. Elke drie maanden veranderd de fysieke winkel namelijk van kleur thema en dus was het tijd om afscheid te nemen van Pink Paradise en plaats te maken voor wit, het nieuwe thema van de winkel! Het was zo leuk om alles wat ik achter had naar voren te halen en de winkel te zien veranderen. Als je nu binnenstapt is het een compleet andere ervaring dan vorige week en heb ik het gevoel dat ik elke ochtend een soort tropisch vakantie resort binnenstap. Nu moet alleen het zonnetje nog komen, maar ik ga ervan uit dat we daar niet nog drie maanden op hoeven te wachten…

2 reacties op “Hoeveel er in drie maanden tijd kan gebeuren

  • jaap

    Michelle heel mooie foto s maar het duurt een paar minuten voor ik ze te zien krijg, dat ligt niet aan mijn gloednieuwe mac.

    Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top