Delen

Hoe ga ik dit aanpakken, dacht ik bij mezelf…..nou, gewoon durven vragen dan maar.

Ik heb twee katten. Erg leuk en eigenwijs, uiteraard. Katten willen graag op pad als ze naar buiten kunnen. Nu had ik mijn tuin al een stuk afgezet voor zover mogelijk, maar Mica de rooie kater zag toch de mogelijkheid de tuin uit te gaan. De buren vinden dit niet leuk, zijn bang dat ie komt graven en poepen. Begrijp ik, zou ik ook niet leuk vinden.

Nu heb ik al wat dingen geprobeerd en die werken niet. Sinds kort gaat ook mijn andere kat Sphynx Rasta ervandoor, twee problemen dus. Ik heb besloten om meer problemen en stress te voorkomen te stoppen met de katten. De buren willen al zeuren over mijn vogels als die even buiten zijn, dus ik schik deels zelf in.

Nu het volgende…..Rasta is mijn eigen kat en voor hem heb ik waarschijnlijk al een nieuw huisje bij vrienden ­čÖé Mica woont hier nog maar een half jaar en dus heb ik eerst zijn vorige personeel ingelicht. Zij zit momenteel in een lastige situatie, maar zou Mica uiteindelijk wel terug willen nemen. Alleen…..dit kan pas in oktober.

Nu zijn we dus op zoek naar iemand die het leuk vindt een kat in huis te hebben voor deze periode. Uiteraard wordt zowiezo de voeding en kattenbakvulling verzord.

Wie o wie wil ons uit de brand helpen ???

a.meeuwse@hetnet.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top