teckelpups
Delen

De mini Teckeltjes zijn kliederdiertjes.

Vandaag kreeg het grut de eerste pap. Om Tina te ontlasten mogen de pups eerder aan de pap dan gebruikelijk. En dat is een feest voor de hondjes. En veel puffen en hijgen voor de baas.  Met z’n allen tegelijk door de pap lopen is een sport. Overal kleine plakpootjes en niks zo leuk als met een volle bek pap even aan het oor sabbelen van zusje-lief. En zo gaat het drie kwartier door. I love it. Het is gewoon even een beetje zeuren, just for fun.

Als alles slaapt…

Verder gaat eigenlijk alles steeds beter. Tina slaapt nu meer door in de nacht. Wandelt in de ochtend lekker mee en slaapt een half uurtje in de auto. Ze krijgt onbeperkt poezenvoer uit blik. Een traktatie en ik kan het iedere hondenbezitter aanbevelen. In poezenvoer zit tig meer vitamines en mineralen dan in hondenvoer. Ik zie het als een multivitame supplement. En dat kan Tina nu goed gebruiken.

En dan na de pap nog even na lebberen bij moeders voordat de oogjes toe gaan.

Fly, de oomteckel, wil nog wel eens de aandacht opeisen. En als dat niet lukt dan verscheurt hij toch gewoon de bonuskrant. Makkelijk zat. En kijk dat koppie nou toch. Alsof er niets gebeurd is. Voor hem is het ook wennen geweest aan dat nieuwe nachtelijk leven met Tina en dr kinders. Doodmoe werd ie er van.

Fly heeft het bonuskrantje uitgeplozen

 

 

 

 

Fly is doodop.

Één reactie op “Mini teckeltjes met pap, tot ze geen pap meer kunnen zeggen”

  • Antonia

    Geweldig dat kleine spul 🙂
    Fijn dat het zo goed gaat (y)

    Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top