Delen

 

Hond in de pot!   Ontwormen, je ontkomt er niet aan.

Pup wegen, ontwormen
Even wegen met een pan

En doe het nou maar want dan blijven ze gezond. Hoe gezond? Nou, ze zijn onderzocht door de dierenarts en allemaal uitmuntend bevonden. Geen vlooien (duh!), geen oorsmeer, een goed hartje zonder ruis, de jongens hebben al twee balletjes en geen van allen heeft een erfelijke afwijking.

De chip zit er nu in en de eerste vaccinatie ook. Acht paspoortjes en daarom ook acht namen verzonnen.

paspoort hond, dierenarts Overschie
Acht paspoortjes met acht namen…

Acht namen! Venus, het rode teefje. Willy en Pilly omdat ze op elkaar lijken. Willy heeft nu nagellak op linksvoor. Pilly op rechts. Violo die eerst Viola heette maar toch een reutje bleek te zijn. Black Jack, het kleinste en meest zwarte reutje. Donna en Diana, vernoemd naar Donna Summer en Diana Ross. Donna draagt haar nagellak rechts en Diana links. Tot slot Sunny. Al haar nageltjes zijn gelakt. Sunny maakt grote kans om ons team te versterken. Zij kan heerlijk kussen namelijk. Echt waar. Ik knuffel ze allemaal en besnuffel ze regelmatig. Mijn god wat ruiken ze lekker! En als ik aan Sunny snuffel dan likt ze mijn gezicht. Ja, verkoop dan zo’n poepie maar eens.

Oh ja, waarom die nagellak? Ik kan ze nu 100% uit elkaar houden. Het zou slordig zijn als ik verkeerde papieren meegeef aan de nieuwe baasjes. Dan klopt de chip in hun nek niet meer. Krijg je allemaal gedoe van.

Met een beetje passen en meten passen ze allemaal op schoot.

Eind deze week en dan mogen ze verhuizen. Ik zal ze missen. Nu al.

Ze staan op MP onder Kaninchen. Vorige keer ging het helemaal los. En zo chaotisch als ik ben liep de hele administratie in het honderd.  Wist ik niet meer wie en wanneer men zou komen. In een week-end was alles verkocht. Het leek wel lopende band werk…  Nog steeds heb ik contact met de nieuwe baasjes van toen.  Alle hondjes doen het geweldig en zijn fantastisch terecht gekomen. Daarom dacht ik: Nou, nog 1 keertje dan. Maar dit is wel de laatste keer.

5 reacties op “Hond in de pot!

 • Maud

  Als ik ze nu allemaal koop kun je gewoon langskomen om ze te zien!

  Beantwoorden
  • PietHein

   Is goed hoor. Maak ik een vriendenprijsje…

   Beantwoorden
   • ik

    kwantumkorting????????? :/ :/

    Beantwoorden
 • Antonia

  Heerlijk dat kleine grut 🙂

  Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top