Delen

We gaan op vakantie en we nemen een brede glimlach mee! Wat een mooie periode was dit. Vorige week was Wim de wijnboer bij ons te logeren. Van de olijf olie proeverij in het Amstel Hotel naar een onderonsje met een wijn connaisseur  die zeer enthousiast is geworden van de wijnen van Le Bouc a Trois Pattes. Het was een fijne ontmoeting in GlouGlou. Tja wel in Amsterdam maar goed, gelukkig zijn er dus ook hele leuke Amsterdammers. Uitgelaten keerden Wim en ik terug in Rotterdam. We hebben (heel flink) wijn geproefd met de eigenaren van een restaurant die Blije Wijnen gaat schenken! Zodra geleverd is laat ik weten waar.

Vanmiddag heb ik Brendan Tracey uitgezwaaid. Hij heeft een nachtje bij ons gelogeerd. Hij was om half 6 uit Frankrijk vertrokken en zou om een uur of 3 in Rotterdam zijn. Zijn ‘fans’ waren rond een uur of 6 in de winkel in blijde verwachting. Sommige echt in heel blijde verwachting;-) Brendan was er rond een uur of half 9. Gelukkig was de winkel nog vol met lieve mensen. Het was een fijne avond! Rond half 12 aten we de heerlijke worsten van Paul van Wild Vleesch die hij had gedoneerd voor de BBQ. Fantastisch:-)

Vanmorgen zijn we met Brendan op de fiets naar de Fenixloods en Bistroc du Bac gegaan. Op een gegeven moment fietste hij naast me en bedankte me voor de ervaring. Hij genoot van de wind, de stad, DE stad! We hebben echt wel wat te bieden hier. Brendan komt terug en volgende keer iets langer. En reken maar, hij is welkom! Los van zijn fantastische wijnen is hij een heel erg fijn mens.

Brendan’s wijnen zijn zeer binnenkort in Rotterdam te drinken. Ik laat weten waar! Zoals ik schreef in eerdere ‘blogs’. Ik vind het lastig om naar voren te treden met mijn wijnen. Of eigenlijk de wijnen van mijn wijnmakers. Ik besef me nu dat ik niet zo moeilijk moet doen. ‘Mijn’ wijnen zijn geweldig! Rotterdam is klaar voor natuurwijnen en dus zeker klaar voor de pracht wijnen die mijn wijnmakers maken!

Ik ben de komende dagen in de winkel. Morgen, zondag ook en als je nog wijnen wilt bestellen doe het voor 27 juni. Ze staan dan voor je klaar op 28 juni zodat je de zomer in kan gaan met super juice. Bestellen kan via maud@blijewijnen.nl of via de site. Doe het, je gaat er geen spijt van krijgen! Zelfs in onze vakantie kun je wijnen bestellen. Ook weer via de site of mail. Mijn lieve vriendin Dorien zorgt dat het klaar staat of verstuurd wordt.

Wij gaan op vakantie en nemen mee een hoofd vol fijne herinneringen aan de begin tijd van de winkel. Onze lieve klanten en wijnboeren, onze heerlijke wijnen en nieuwe wending van het leven. Natuurwijnen leeft, ook in Rotterdam! En wij zijn erbij en genieten met iedereen die ook geniet van dit prachtige sap. Misschien heel corny maar we zijn dankbaar dat deze pracht wijnen met hun makers op ons pad zijn gekomen!

Fijne vakantie!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top