Kom naar opname WOW Town bij Conny Janssen Danst

De opname van de komende uitzending van WOW Town, de kortste talkshow van Rotterdam,  vinden  maandag 6 december plaats in de dansstudio van Conny Janssen Danst op de  ‘s-Gravendijkwal 58b in het Oude Westen. En jij kunt erbij zijn!

In de talkshow zitten steeds drie gasten aan tafel die allemaal een bijzondere band hebben met de wijk. Dave Schwab vertelt maandag over de Gouvernestraat en het voormalige onderkomen van Lantaren/Venster. Adriaan Schaap over het Chinees Nieuwjaar en Conny Janssen over haar werk. Wil je deze opnames meemaken? Dat kan. Je bent van harte welkom bij Conny Janssen Danst. De opnames beginnen om 10.45 uur en duren tot ongeveer 12.00 uur.

WOW Town maakt onderdeel uit van WOW Tube, het online TV-kanaal over het Oude Westen. Naast de talkshow, onder leiding van Noël Deelen, kun je op WOW Tube kijken naar leuke reportages, een taalcursus, een meet & greet en nog veel meer! De uitzendingen zijn te zien op www.wowtube.nl

WOWtube is een onderdeel van de WOWcampagne, een initiatief van de deelgemeente en Woonstad Rotterdam. De campagne zet de bijzondere plekken en initiatieven van het Werelds Oude Westen op de kaart.